RUBBER-TECH

<br /> pavele cauciuc - pavaje cauciuc - dale cauciuc</p> <h2>pavele cauciuc - pavaje cauciuc - dale cauciuc</h2> <p>Rubber Tech produce pavele cauciuc - pavaje cauciuc - dale cauciuc peste 5 ani. Avand o experienta vasta in producerea de pavaj pentru curte, covoare de cauciuc si suprafete din cauciuc pentru terenuri de joaca, Rubber Tech va poate pune la dispozitie o gama larga de produse.<br /> <a href="https://rubber-pavements.com/" rel="noopener" target="_blank">More rubber flooring</a><br /> <a href="https://rubber-tech.ro/" rel="noopener" target="_blank">More rubber pavers</a><br /> Rubber Tech produce pavele cauciuc - pavaje cauciuc - dale cauciuc peste 5 ani. Avand o experienta vasta in producerea de pavaj pentru curte, covoare de cauciuc si suprafete din cauciuc pentru terenuri de joaca, Rubber Tech va poate pune la dispozitie o gama larga de produse. Expertiii nostri va stau la dispozitie pentru orice sfat in legatura cu montarea de pavele de cauciuc sau covor din cauciuc. Pentru dale de cauciuc, pavele de cauciuc suntem alegerea cea mai buna!</p> <p>

S.C. Rubber Tech S.R.L. este primul producător autohton ce implementează pe piață noua tehnologie in materie de producere a pavelelor si dalelor din cauciuc, folosindu-se de materiale reciclate în scopul confecționării celor mai calitative produse.
Respectând cele mai înalte standarde internaționale de producție și desfășurare a activităților comerciale, S.C. Rubber Tech S.R.L. este o societate cu capital integral privat ce are ca obiect de activitate comercializarea de produse tehnice din cauciuc și servicii specializate pe probleme tehnice și tehnologice ale fabricației și utilizării produselor de acest tip. Gama noastra de produse este variata, pornind de la materie prima (granule de cauciuc), pana la produse finite de inalta calitate (pavele din cauciuc, dale cauciuc, acoperiri elastice din cauciuc pentru terenuri de joaca, piste atletice, etc.).

placa plana cauciuc 20mm

Marile beneficii ale pavajelor de cauciuc

Antiderapant și elastic

Ideal pentru interior și exterior

Izolator termic și fonic

Non-Toxic

Permeabil

Rezistent la raze UV și la variații de temperatură

Suportă greutăți mari

Ușor de instalat și întreținut

PRODUSELE NOASTRE

CE SERVICII OFERIM

Rubber Tech

 Ne propunem sa oferim produse si servicii de calitate, pentru a satisface cele mai inalte cerinte ale clientilor. Suntem o companie tanara pe piata romaneasca si mizam pe parteneriale de incredere pe plan extern si intern.

Aveti nevoie de o echipa profesionista pentru montajul pavajului de cauciuc?

Nu ezitati sa ne contactati si va punem in legatura cu echipele noastre specializate.

Clienti multumiti

Parteneri

Logo Radburg
Logo International Tyres
Logo Granotech