S.C. Rubber Tech S.R.L. este o societate cu capital integral privat, având ca obiect de activitate comercializarea de produse tehnice din cauciuc și servicii specializate pe probleme tehnice și tehnologice ale fabricației și utilizării produselor de acest tip.

Ne ghidăm după premiza că produsele de calitate, serviciile excelente și satisfacția clienților reprezintă singura modalitate de a face afaceri. Suntem deschiși la inovare și colaborăm îndeaproape cu clientii noștri pentru a ajuta la furnizarea de soluții pentru nevoile acestora. Încă de la inceput ne-am propus seriozitate in asigurarea calității produselor noastre, în respectarea termenelor stabilite precum și operativitate în realizarea comenzilor cu caracter urgent.

calitate_rubber_tech

Calitate

Tintim mereu sa depasim asteptarile clietilor nostri, prin oferirea de produse si servicii de calitate.

integritate_rubber_tech

Integritate

Relatiile dintre noi si clientii nostri se bazeaza pe incredere deplina in produse si personalul companiei, astfel facem tot posibilul sa ne respectam valorile morale.

siguranta_rubber_tech

Siguranta pentru tine

Produsele Rubber Tech sunt dezvoltate pentru siguranta copiilor, pentru siguranta dumneavoastra, pentru eliminarea rescurilor ranirii.

profesionisti

Profesionalism

Suntem profesionisti in domeniu si va garantam rezultate pe masura asteptarilor dumneavoastra. Impreuna cu echipele de montaj, constituim solutia perfecta pentru orice proiect.